Hantverkshjälpenonline – för hantverkare

Ekonomitjänster

Hantverkshjälpen Online har en effektiv bokföringsorganisation som är experter på bokföring och hantering av ekonomifrågor för hantverksföretag. Vi effektiviserar processerna med att skapa digitala flöden för varje bokföringsmedlem,så att avstämningar, prognoser och rapporter sker snabbt. I tjänsten bokföring kan ni ta del av rapporter,frågor/svar och ha fullständig överblick. Mindre företag väljer med fördel bronspaket, och ett medelstort silver eller guld.

Varje kund har sitt eget abonnemang hos bokföringsleverantör som våra bokförare får access till. Vi behöver access tillbank, skattekonto och Min Myndighetspost. Vi skapar detta så att ni kan attestera fakturor digitalt, registrera arbetstimmarvia app och får in de flesta leverantörsfakturorna digitalt i systemet.

Vårt Guld-paket passar bra om Du vill satsa lite mer, om bolaget vill utvecklas framåt eller är lite större.

Med våra tjänster får Ni en professionell partner som hanterar er administration på ett effektivt sätt. Avtal löper i 12 månader med 3 månaders uppsägningstid.

*ex moms per månad

Lönehantering

Låt oss ta hand om Ert företags lönehantering. Det går utmärkt att koppla de flesta system till oss och vi kan snabbt ochsmidigt ta hand om detta.

275kr*

Verifikat

Betalning sker per verifikat.

38kr/st*

Skatterådgivning

Vid deklaration eller andra skattemässiga åtgärder kan vi bistå med skatterådgivning. Vi kan också hjälpa Dig att navigeraför att optimera företagets situation. Skatterådgivning kostar 1 595 kr/ tim ex. moms men kan också erbjudas underlängre perioder mot offert.

1 595 kr/ tim*

Konsultation/ Rådgivning

Behöver Du rådgivning en timme vid enstaka tillfällen? Vi kan erbjuda konsultation för 850 kr/ tim ex. moms. Om du önskar mer och löpande konsultation kan vi offerera detta.

850 kr/ tim*

Rapporter

Alla typer av rapporter kan offereras. Det finns flertalet tillvalstjänster som exempelviskoncernredovisning/ bokslut, ROT-avdrag och hjälp med lagar och regler.

Vi kan erbjuda flertalet finansierings- och försäkringstjänster som factoring, inkassoservice, företagsförsäkring,pensionsupplägg, leasing och andra finansieringstjänster.

Offert

Login för medlemmar

Har du inget login? Kontakta oss!

Info@hantverkshjalpenonline.se