OM OSS - Hantverkshjälpenonline - Ett affärssystem för byggbranschen

Hantverkshjälpenonline

Sajten för hantverkare och kunder! Här finns den professionella hantverkaren du behöver!

OM OSS

En förmedlingstjänst & affärssystem - allt i 1!

Affärssystem ett handslag

Vår historia

Hantverkshjälpenonlines grundare har arbetat inom byggindustrin i 30 år och besitter en gedigen branschkunskap. Saknaden av ett komplett system där man kan samla alla viktiga dokument och sköta all administration i har genom åren vuxit sig starkare. Sagt och gjort – ett nytt affärssystem har börjat ta form.

Byggbranschen är komplex när det gäller administration. Hantverkshjälpenonline är både en tjänst och ett affärssystem för hantverkare och företag inom byggnadsindustrin. Vi förmedlar kontakt mellan uppdragsgivare och leverantör MEN tillhandahåller även ett helt system som kommer underlätta administrationen för leverantörerna. Detta gör oss unika på marknaden. Marknaden för onlinetjänster, växer kraftigt och Hantverkshjälpenonline har utvecklats för att möta morgondagens behov.

Hantverkshjälpenonline är ett modernt system för att koppla kunder med seriösa leverantörer. Vi underlättar inte bara för våra kunder utan är det bästa verktyget för leverantörerna att finna nya kunder. Dessa två faktorer har varit vår ledstjärna sedan verksamheten startade upp under 2018.

Vi vill också underlätta för kunderna genom att erbjuda finansiering exempelvis för nya projekt. Dessutom så blir man när man lägger upp sitt jobb automatisk medlem i vårt Community där man får rabatter hos utvalda bygg och inredningsföretag. Vi kommer också med inredningstips, inspiration och goda råd. Faktum är att vi är så generösa att man kan bli medlem även utan att lägga upp ett projekt, det är bara att prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Affärssystem Öppna dörrar

Vår vision

Hantverkshjälpenonlines vision är att vara förstahandsvalet när man som kund eller leverantör söker service eller uppdrag.

Hantverkshjälpenonline utvecklar kontinuerligt systemet så det blir enkelt och användarvänligt.

Hantverkshjälpenonline skall ha de bästa leverantörerna som servar alla kunder som söker duktiga hantverkare, oavsett yrke och bransch.

Om du är en leverantör och söker nya kunder och uppdrag, kontakta oss för att få gratis Leads.

kontakta oss idag