IT_2023 - Hantverkshjälpenonline

Hantverkshjälpenonline

IT-Support

Med våra IT-support tjänster kan Du få den hjälp som behövs för att hantera de digitala system och den utrustning som Ni använder. Vi har experter inom tekniskt support på ett flertal system så som Office 365, Fortnox, Sharepoint, webhantering, mobiltelefoner, datorer, IoS och android mm Det är effektivt att använda oss som support både för företaget som bara har behov av ett par timmar ibland, likväl som den som har ett större behov. Våra experter kan förklara så att man förstår. Bronspaketet är ett utmärkt val för det

mindre företaget medan silver paketet riktar sig mot medelstora företag. Om företaget är större och har ett högre support behov med större driftskrav rekommenderar vi guldpaketet.

Guld+ är en lösning för större bolag, eller bolag med krävande tekniskt supportbehov. Vi skräddarsyr ett koncept för Ert företag, och ger Er en separat offert på ett supportavtal utifrån behovet. Vår supportavdelning har kompetens inhouse och i samverkan med partners som täcker stora delar av IT-området.

Avtal löper i 12 månader med 3 månaders uppsägningstid.

*ex moms per månad

Teknisk rådgivning

Låt oss ta hand om Ert företags lönehantering. Det går utmärkt att koppla de flesta system till oss och vi kan snabbt ochsmidigt ta hand om detta.

895 kr/ tim*

Hälsokontroll/Health Check

Grundlig genomgång hårdvara, mjukvara, säkerhet och övrig utrustning som används i Ert dagliga arbete. Baserat på Era behov ger vi rekommendationer och vägledning. I hälsokontrollen ingår utförande på plats 1-3 tim med expertutlåtande. Tjänsten ingår i Guldpaketet.

995 kr/st*

Installation utrustning

Vi hjälper er med rådgivning, agerar som inköpare och ombesörjer installation av inköpta datorer och mobiltelefoner. Med vår kompetens och kunskap erhåller Ni en bra service och kan tryggt få en fungerande IT-struktur.

895 kr/ tim*

Rådgivning - Sakkunnig teknisk upphandling

Vi hjälper er med rådgivning, agerar som inköpare och ombesörjer installation av inköpta datorer och mobiltelefoner. Med vår kompetens och kunskap erhåller Ni en bra service och kan tryggt få en fungerande IT-struktur.

850 kr/ tim*

Övriga tjänster

Jouravtal, backup, webhantering och utveckling av IT-system och appar offereras. Hör er för med oss om Ni har specifika önskemål. Vi kan ge förslag på säkerhetsåtgärder. För webtjänster som SEO och marknadsföringstekniska tjänster hänvisas till vår marknadsavdelning.

Offert