Karriär - Hantverkshjälpenonline

Hantverkshjälpenonline

Karriär

Hantverkshjälpen Online söker löpande nya, drivna medarbetare som vill vara med på en spännande resa in i framtiden!Vi är tänker nytt och blandar erfarenhet med ny innovation, och har du ett sådant mindset – tveka inte att ta kontakt!God utvecklingsmöjligheter hos oss.

Lediga tjänster

Starta yrkeskarriären som
mötesbokare på rolig startup

Är du en nyfiken, glad och social person, stabil med gott självförtroende – kanske i början av din yrkeskarriär färsk från studier? Vi söker Dig till vår startup som just börjat resan! Nu har du möjligheten att arbeta med mötesbokning i en trevlig omgivning! Du kommunicerar med potentiella kunder, berättar om våra tjänster och bokar möten till våra säljare – arbetsuppgiften kan komma att variera beroende på vem du är. Vi lär dig uppgifterna och söker dig som är ambitiös och gillar att sälja. Du behöver vara flytande i svenska språket. Vi bygger en spännande plattform där hantverksföretag får tillgång till en community med tjänster som stärker deras företagande. Kontoret har precis flyttat till moderna och ljusa lokaler vid Solna Station. Vi intervjuar löpande och tar ner annonsen när vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan via mail!

Vi söker dig som är kommunikativ, modig och kan skapa möjligheter via telefon. Vill du veta mer? Kontakta oss: Info@hantverkshjalpenonline.se

Skicklig säljare med ledaregenskaper

Vi är ett drivet gäng som söker en rockstjärna på sälj!

Söker du nya utmaningar och en miljö du kan växa i? Då ska du söka till vår roliga och krävande startup!

Vi söker dig som är flytande i svenska, skicklig ”above and beyond” på att kommunicera vinnande i säljsituationer, oftast över telefon, men även personligen. Du ska ha stor förståelse för kundbehov och vara mycket lösningsorienterad. Ett track record med hög införsäljningsprocent kan smälla högt. I teamet arbetar du nära mötesbokning och marknadsavdelning (flera drivna och trevliga människor), du är av naturen självgående och van vid högt tempo. Det är viktigt vem du är eftersom vi söker en ny team medlem med liknande mindset som vårt – för att kunna satsa mot målet tillsammans. Är du beredd att kavla upp ärmarna med oss?

Om du är intresserad, skicka din ansökan till: Info@hantverkshjalpenonline.se

Vi intervjuar löpande och när vi hittar rätt kandidat stänger vi annonsen. Arbetsplatsen är belägen på trevliga Gustav III:s Boulevard nära Solna Station och Mall of Scandinavia.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön