Hantverkshjälpenonline – för hantverkare

Så här fungerar det!

Skapa ett konto hos Hantverkshjälpenonline. Lägg in ditt projekt så matchar vi dig mot erfarna företag

Få meddelande när hör av sig och lämnar sina offerter, jämför och utvärdera dina offerter. Offerterna finns tydliga i kundportalen.

Välj företag, använd avtals mallar eller lägg in eget och skicka digitalt avtal och signera med bank-id

Använd din kundportal under projektets gång och hantera administrationen

Få jobbet gjort av
professionella hantverkare!

Hantverkshjälpenonline arbetar med alla sorts kunder – privatpersoner, företag och organisationer. Det ska vara enkelt för dig som vill ha ett arbete utfört att få en offert! Ni registrerar er i vårt formulär för kunder. Där är det viktigt att ni beskriver ert uppdrag så noggrant som möjligt och gärna bifogar dokument och bilder.

Det underlättar för leverantören (vår medlem) att lämna en så rättvis offert som möjligt. Som användare i vår portal kommer ni snart att kunna läsa omdömen om våra medlemmar. I portalen får man även bra överblick på de offerter man har fått. Med vår tjänst "Få offert" får ni kontakt av upp till 5 leverantörer. Efter granskning av offerterna och leverantörerna kan ni fritt välja vem ni vill skall utföra uppdraget. Allt hanteras enkelt via kundportalen. Avtal mellan leverantören och kunden signeras digitalt via portalen.

Verifierade medlemmar med F-skatt
och försäkring med gediget hantverkskunnande

Ni kan se kreditinformation från
creditsafe & läsa omdömen

Använd din kundportal under projektets gång och hantera administrationen

Erbjudande!

Som medlem i vår kundportal kan får ni ta del av rabatter och erbjudande från våra samarbetspartner. Ni får möjligheter och kunderbjudande fortlöpande som ni kan nyttja till ert hem och hus. Erbjudandet är exklusivt för Er, för att skapa ett trivsamt boende och miljö. Vi finns här för Er.