Hantverkshjälpenonline – för hantverkare

Sajten för hantverkare och kunder! Här finns den professionella hantverkaren du behöver!

Att synas online på ett smart sätt är kostnadseffektivt! 

Att synas i digitala media har aldrig varit så viktigt som nu – men man behöver synas på ett smart sätt så att de personer man vill nå blir attraherade. Den som placerar sig i det flöde där målgruppen redan finns på ett naturligt vis blir både sedd och sparar pengar – att jaga målgruppen kostar mer och är inte smart.

Vår marknadsavdelning kan se till att Ditt företag, utifrån behov och profil, syns på ett smart sätt på rätt ställe i rätt tid. Detta byggs upp i en process där både vi och Du är aktiva. När du bokar ett paket får du en ”egen” marknadsförare som är specialiserad på de kanaler som passar bäst för din marknadsföring. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss – eller ta ett steg framåt och köp ett paket!

bronspaket

BRONS

Silverpaket

SILVER

guldpaket

GULD

guldpaket

GULD +

Vid större volymer eller andra önskemål – välkommen att kontakta oss för offert.

Föreslagna sociala media kan bytas mot annat socialt media av motsvarande typ med motsvarande service. Du har också tillgång till vår marknadsavdelnings strategiska erfarenhet av nationell såväl som internationell marknadsföring.  
Avtal löper i 12 månader med 3 månaders uppsägningstid. 

EXTRATJÄNSTER UTÖVER PAKETET:

WEBDESIGN

Låt vår marknadsavdelning ta hand om uppdatering, konstruktion eller design av er websida. Du får en ”egen” webdesigner som samverkar med en av våra marknadsförare. Tillsammans profilerar de Dina värden och den information som är viktig för Dina kunder. Vi kan tillhandahålla en komplett tjänst med allt Du behöver inklusive formulär, webshop mm till timtaxa. Om rörlig bild önskas offereras kostnaden för detta.  

Pris: 895 kr, ex moms / tim

SEO optimering

Vill du att fler ska se din hemsida? SEO är en betydande del i att styra trafik till din hemsida. Här skapar vi sökord som läggs in i texter som gör att Din sida rankas högre när kunden söker på något av dessa ord. Vi analyserar de mest sökta orden för din målgrupp, gör SEO-baserad text och ser till att din synlighet på Google ökar. SEO innebär också att vi tittar på flera tekniska parametrar som ökar din synlighet och driver trafik. 

Pris: 895 kr, ex moms / tim

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Vi är specialister på att skriva content och skapa annonser. Om du önskar dig riktigt vassa texter och inlägg som är direkt anpassade för din målgrupp kan vi hjälpa Dig. Vi kan ta ett samlat grepp om Dina sociala media genom att även följa andra, skapa relationer och hashtaggar. Vi arbetar med samtliga SoMe från Facebook till Youtube, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest och exempelvis Tiktok.  

Pris: 895 kr, ex moms / tim

LOGOTYPE

En logotype har en färg och form som tilltalar kunderna och som står för företagets värden. Vi kan utföra en grafisk logotype som levereras i olika format för att användas vid olika sorters marknadsföring. Priset innefattar både svartvit och färg. Här ingår endast grafik, inte att bygga ett varumärke från början, men vi utför ett omfattande arbete med färger, typsnitt, ikoner, bildstilar och flera saker som ingår i arbetet med en professionell logotype.Om Du önskar att vi skapar ett varumärke från början där vi laddar varumärket med olika strategiskt prövade värden som attraherar kunden, och utifrån dessa värden utformar en ny logotype baserad på er marknadsposition – lämnas detta pris mot offert utifrån behovet. Här ingår både strategi och grafik. 

Engångskostnad  9 495 kr, ex moms

Justering av befintlig logotype 2 995 kr, ex moms

RGB, CMYK och HEX kod-färgangivelse
Format: JPG, EPS, PDF, PNG, SVG

Visitkort*
Brevpapper*
Kuvert*
Broschyrer*
Flyers*
Tryck / brodyr på arbetskläder* mm.

*Vi lämnar offert vid intresse

PRODUKTION RÖRLIG BILD OCH VIDEO

Vi kan skapa korta minut-klipp för sociala media, men också andra enklare produktioner av hög kvalitet. Rörlig bild, och framförallt korta, enkla klipp, har det högsta attraktionsvärdet i sociala media. Intresserad? Hör av dig och berätta för oss vad du vill göra så lämnar vi offert. 

LANDNINGSSIDOR

När vi styr trafik på sociala media kan man välja att skapa en specifik landningssida för exempelvis en kampanj dit man vill att målgruppen ska komma. Vi skapar separata landningssidor utifrån behovet.

Pris landningssida med text, 2 bilder, 1 länk  1 195 kr, ex moms 

Pris landningssida med obegränsad text, bilder och länkar, 5 995 kr, ex moms / månad

SEO-TJÄNST

Använd vår SEO tjänst 1 tim per månad. Vi kan se över er webfront och er landningssida och se till att de rankar högre i Googles sökmotor. Vid fler sidor och behov av mer tid, hör av er till oss så kan vi se över behovet och priset. 

Abonnemang 12 månader 895 kr, ex moms / 1 tim per månad