Hantverkshjälpenonline – för hantverkare

Kundreferens

Kommer snart!

Vårt koncept

Kommer snart!

Affärsnätverk

Utbildningar

Kommer snart

Juridik

Factoring

Kommer snart

Medlemstjänster

Finansiering

Kommer snart

Rekrytering

Inkasso

Kommer snart

IT-Support

Ekonomitjänster

Endast 499:- per månad – få flera kunder och mera jobb!

Bli medlem för 299 – 499 kronor i månaden

Det finns flera fördelar med att bli medlem. För 499 kronor per månad läggs Du in i vårt system som leverantör. Du får ett SMS med inlogg till det digitala skrivbordet för Hantverkshjälpenonline. Efter påskriften och den första betalda fakturan får Du till tillgång till de uppdrag som kommer in i den tjänst som vi just nu bygger upp. Anslut Ditt företag genom att fylla i vårt formulär. När ett jobb som matchar Dina önskemål angående kategori och region läggs in i systemet av en kund så får Du ett SMS. När Ditt företag har tagit jobbet eller offerten förbinder ni er att lämna en offert till kunden. Under tjänstens uppbyggnad kompenserar vi den lägre volymen genom att bjuda på ett par timmars extra rådgivning inom marknadsföring.

Erbjudande

De 200 första medlemskunderna som bokar paket Affärsnätverk samt de 100 första som bokar Ekonomitjänstepaket får affärssystemet kostnadsfritt i 1 år fr om öppningsdatum – inkluderar tre licenser per företag!

Vill du få ett större nätverk och flera affärsmöjligheter? Bli medlem hos oss eller boka ett möte för att få veta mer!

Vi har sveriges bästa affärsnätverk i hantverksbranschen för att driva sin verksamhet och skapa nya möjligheter

Affärsnätverk - Möt nya kunder

Som medlem i vårt affärsnätverk kan du ta del av inkommande kundförfrågningar och lämna offert. Du ingår i vår gemenskap och kan komma förbi oss med dina frågor – vi kan branschen och startade utifrån mångårig erfarenhet av den – om du dessutom köper till något av våra paket sjunker medlemsavgiften från 499 kr ex moms per månad till 299 kr ex moms per månad (debiteras årsvis).

Affärssystem stärker våra medlemmar!

Hantverkshjälpenonline är både en tjänst och ett affärssystem för hantverkare och företag inom byggnadsindustrin. Förutom att förmedla kontakter och leads tillhandahåller vi även ett helt system som kommer underlätta administrationen för leverantörerna. Detta gör oss unika på marknaden. Hantverkshjälpenonline har utvecklats för att möta morgondagens behov dör Du kan använda en enda plattform till allt Du behöver. Klicka gärna på våra paketerbjudande!

Login för medlemmar

Har du inget login? Kontakta oss!

Info@hantverkshjalpenonline.se

Erbjudande

Affärssystemet utan kostnad i 1 år!