Våra tjänster - Hantverkshjälpenonline

Hantverkshjälpenonline

Våra tjänster!

Vi erbjuder ett flertal tjänster som ni som medlem kan anlita oss för och få hjälp med er dagliga verksamhet.
Våra tjänsteavdelningar är proffs på sin sak. Ni behöver inte hantera flera olika leverantörer för att få hjälp.
Med hjälp av vårt affärssytem kan ni lätt hantera och få kontroll över det ni har behov av. Flertalet av våra tjänster är också kopplade till vårt affärssytem. Det har aldrig varit lättare att driva företag än nu. Vårt samlade koncept gör också att våra tjänster blir kostnadseffektiva och fördelaktiga för dig som medlem. Skapa kontroll över din verksamhet, och låt oss hjälpa dig med det som tar tid av dig. Vår service håller högsta klass och ger dig tid över till dig att vårda dina kunder och utveckla ditt företag.

Som Medlem hos Hantverkshjälpenonline har ni möjlighet att nyttja dom tjänster som erbjuds. Ni slipper en massa onödig tid för att få hjälp eller hantera saker. Allt enkelt hanterat via affärssystemet som man får tillgång till som medlem.

Vi har ett digitalt varuhus med alla funktioner som behövs för att driva företag framåt, vi får hjulet att snurra! Vill du veta mera om våra tjänster? Välj tjänst nedanför.

Affärsnätverk

Medlemstjänster

IT-Support

Utbildningar

Finansiering

Kommer snart

Ekonomitjänster

Juridik

Rekrytering

Factoring

Kommer snart

Inkasso

Kommer snart

Bli medlem för 499 kronor/månad!

Bli medlem för 499 kronor i månaden och ta del av kund uppdrag. Som medlem hos Hantverkshjälpenonline, kan ni ta del av dom projekt som kommer in i systemet. Det finns både företagskunder som privatpersoner, eller varför inte ta del av express jobb som endast kräver budget pris.

Medlemskapet ger er tillgång till rabbatter hos utvalda samarbetsleverantörer, ni kan hantera era offerter och skicka iväg dom digitalt och hantera era kundavtal med digital signering. Faktura modulen och inkassotjänsten kan nyttjas i medlemskapet.

Bli medlem i
vårt affärsnätverk!

Väljer du att bli premium medlem, så hjälper vi dig att nätverk och skapa möjligheter med nya kunder och leverantörer. Du får delta i ett flertal Hantverkarträffar där möjligheter skapas. Vi driver trafik och hanterar din marknadsföring och sociala medier. Du blir det moderna företag som utstrålar kompetens och kvalite.

Billigare och enklare har det inte varit att skaffa sig en sälj och marknadsavdelning och samtidigt få ett affärsnätverk. Vi alla vet att mycket av dom jobb vi har kommer från ens affärsnätverk. Vi ser till att ditt nätverk blir större och leder till affärer.